måndag 27 januari 2014

Topplista facklitteratur 2013



Fotnot: Göran Rosenbergs Ett kort uppehåll i Auschwitz står på bibliotekets biografihylla och klassas som fackbok men den vann Augustpriset för bästa roman 2012 så man skulle nog kunna kalla den en bok i gränslandet mellan fack- och skönlitteratur.

torsdag 9 januari 2014

Piazzans förskola ställer ut i Kallhäll!

Här på biblioteket i Kallhäll ställer vi varje månad ut konst från diverse lokala förmågor på alla nivåer. Den här månaden är konstnärerna extra unga då det är barnen från Piazzans förskola som står för konsten. Utifrån olika teman har barnen låtit sin kreativitet flöda och resultatet är enastående. Nedan följer några bilder från utställningen, resten av mästerverken får ni se om ni besöker oss här i Kallhäll. Välkomna!





















torsdag 2 januari 2014

Julquiza!

Har du fortfarande julledighet och/eller julkänsla kvar. Passa då på att vara med i bibliotekets fina julquiz! Svara på några frågor och vinn ett fint pris! Tävlingen passar även om du tycker att julen är slut nu och pågår till den 7 januari. Du hittar den som tipspromenad på alla bibliotek i Järfälla samt på vår hemsida. Klicka här!