torsdag 26 mars 2009

Dramatisk releasefest för Robin!

Tänk dig att ditt band som du har kämpat och gråtit blod över i många herrans år äntligen har fått ge ut en skiva. Tänk dig att du nu har marknadsfört och planerat en releasefest för både er nya musikvideo och för den nya skivan. Tänk dig nu följande scenario; Du får ett meddelande från skivbolaget som lyder "Urgent! Truck stolen!". Hela lastbilen med de nytryckta skivorna har blivit stulen. Puts väck! Vad gör man!?

Denna mardrömsupplevelse blev verklighet för bibliotekets egen Robin, gitarrist och sångare i bandet Mad Lee Riot som igår tappert genomförde releasefesten ändå - trots avsaknaden av skivor. Tack och lov fanns ett mindre back-uplager om hundra stycken.

Nu är Robin ledig för en två veckor lång Europa-turné! Skivorna lovade man att trycka upp nya och skicka med expressbud till bandet när de befinner sig i Litauen. Kolla spelschemat på http://www.madleeriot.com/. Läs DN här om de stulna skivorna. MEN! Låt mig ändå påpeka, vilket toppenbra marknadsföringsknep detta blev ändå. Omnämnda både i DN och Metro! Något dåligt som på ett sätt ledde till något bra. Kolla videon The Gorilla här nedanför.

Inga kommentarer: