torsdag 16 april 2009

Vi bygger om också...

Många funderar säkert på vad som händer på bibblan innan öppning. Just nu är det verkstad på Jakobsbergs bibliotek. Det är lika spännande varje dag att se vad som hänt sedan dagen innan. Och det går undan. I samband med att vi inför självbetjäning på alla bibliotek passar vi på att förändra i lokalerna. De stora diskarna ska bort, vi möblerar om och försöker skapa attraktiva bibliotek med något för alla och där alla känner sig välkomna. Vi tar gärna emot synpunkter från alla om hur vi kan uppnå detta!
Jag har de senaste dagarna sprungit runt med kameran för att dokumentera en del av förändringarna. Följden av det är att jag är ökänd hos snickarna som igår utbrast: "Nu kommer hon med kameran igen!", "hon är ju livsfarlig", vilket jag gladeligen bemötte med: "Nu hamnar ni på vår blogg." Här följer ett smakprov på vad som pågår.

En alldeles vanlig lånedisk för ett par veckor sedan.
Det börjar hända saker.
Ordning och oreda.




















Krypande ingår numera i arbetsrutinerna.
















En ny vägg!







1 kommentar:

Gerhard Lindkvist sa...

Hej!
Hoppas det finns möjlighet att bygga en berättarhörna där alla kan få en chans till muntliga framförande och som kan glädja oss alla! Poesi, sång och berättande mm.