tisdag 18 november 2008

BOK OCH MAT PÅ BIBLIOTEKET

Onsdagen den 19 november kl 12-12.45.
Njut av en god sallad med efterföljande kaffe och kaka medan tre kvinnor från bibliotekets ensemble pratar om böcker och läsupplevelser. Böcker som vi tycker har något extra, böcker som berör oss och som vi vill förmedla till er.

Katarina: Barnbibliotekarie och bokpratsproffs kommer att ge smakprov på årets godbitar bland barn- och ungdomslitteraturen. Det kan komma väl till pass såhär i julklappstider...





Eva: Bokhandlare med rötter i Tyskland. Hon trivs som fisken i vattnet i den svenska biblioteksvärlden och kommer på onsdag att prata om allt från tid och tanke till eftertanke...




Sarah: Bibliotekarie och hundvirtuos pratar om böcker som ligger henne extra varmt om hjärtat. Ledord: passion, förnedring och global uppvärmning.





För första gången kommer Bok och Mat att ha en bredd med allt från barnböcker, ungdomsböcker, vuxenböcker och - i allra-högsta-grad-vuxenböcker.

Förköpsbiljetter går att köpa på alla biblioteken i Järfälla och i kommunalhusets reception. Pris 50 kr inkl lunchsallad, kaffe och kaka från Grand Brand Coffee. Obs. endast förköp av biljetter t.o.m. 18 november. Arr. Järfälla folkbibliotek.

Hjärtligt, innerligt välkomna.

1 kommentar:

Elisabet sa...

Vad bra ni var! Och salladen var jättegod.