måndag 27 oktober 2008

Bibliotekets egen rockstjärna


Apropå att vi ska ha låtskrivarverkstad på biblioteket på onsdag, alla är väl medvetna att vi har vår egen musiker Robin som jobbar som assistent på Jakobsbergs bibliotek? Robin sjunger och spelar gitarr i Mad Lee Riot, ett grungit, melodiöst rockband som verkligen blir bättre för varje gång jag ser dem. Senast var i torsdags, 23 oktober, där de spelade för ett fullpackat Alcazar och representerade sig själva för skivbolagen.

Inte många trummisar kan mäta sig med Lea Larsson, och jag hyser självklart en förkärlek för kvinnliga trummisar, eftersom jag själv strövade den gatan fram för – ack så många år sedan nu.



Här ovanför ser du "No Reply" live från Debaser, men lyssna även på "Doglike metaphor" eller varför inte covern på Britney Spears "Toxic", allt är lika stilfullt och snyggt, men ändå skitigt, precis som grunge ska vara. Mad Lee Riots nästa spelning kan ni bevittna på Broder Tuck, 31 oktober kl 21.00. Till dess, låna skivan på biblioteket och vänta otåligt på att deras sprillans nya musikvideo ska redigeras klart!

Inga kommentarer: